This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

SPRING SALE | SPAR 20-70% PÅ ALT

GUIDE: Effektiv hårfjerning af ben

Med Waxday opnår du glatte ben i helt op til 4 uger

Prep inden voksning af ben

Et godt tip til at få voksen ud af perlevarmereen

Lad voksen på benene tørre

Døjer du med små voksrester på dine ben?

Ofte stillede spørgsmål om voks af ben

For at forberede dine ben til voksning bør du starte med at exfoliere huden et par dage før behandlingen. Dette vil fjerne døde hudceller og minimere risikoen for indgroede hår. Sørg for at din hud er ren og tør på dagen for behandlingen.

Dine ben vil normalt være glatte i 2-4 uger efter voksbehandlingen. Dette kan variere afhængigt af din hårvækst og hvor ofte du normalt barberer dig.

Nogle mennesker kan opleve rødme efter voksbehandlingen. Disse bivirkninger er normalt milde og forsvinder normalt efter et par dage.

Det anbefales normalt at undgå varme bade eller træning i op til 24 timer efter voksbehandlingen for at undgå irritation og infektion i de behandlede områder.

Ja, det kan du. Det er faktisk en god idé at påføre en Aloe Vera Gel efter voksbehandlingen for at hjælpe med at berolige og hydrere din hud.

Det anbefales normalt at undgå selvbruner i op til 24 timer efter voksbehandlingen for at undgå irritation eller pletter på de behandlede områder.

Selvom det ikke er forbudt at få voksbehandlinger, når du er gravid, kan hormonelle forandringer i din krop betyde, at din hud er mere følsom. Det er bedst at tale med din læge eller en erfaren voksningsekspert, før du beslutter dig for at få en voksbehandling.

Dette afhænger af din hårvækst og hvor ofte du normalt barberer dig. De fleste mennesker får deres ben voksede hver 4-6 uger.

Ja, voksbehandlinger kan bruges til at fjerne hår fra hele kroppen. Find vores andre guides til kvinder lige her

Har du spørgsmål?

Hvorfor vælge Waxday?

Udviklet til sensitiv hud

Vores hårfjerningsprodukt er udviklet uden farvestoffer, parfume og harpiks, så vi kan passe godt på din hud.

Til hele kroppen

Vores hårfjerningsprodukt kan bruges på hele kroppen og af både kvinder og mænd.

Nemt at bruge hjemme

Vores effektive hårfjerningsprodukt er nemt at bruge derhjemme med hjælp fra vores guides.

Effektiv hårfjerning

Med vores hårfjerningsvoks, så slipper du for daglig barbering, da det holder i helt op til 30 dage.

Spar tid og penge

Slip for besværet med tidsbestilling, planlægning og dyre klinikbesøg. Med Waxday kan du lave effektiv hårfjerning hjemme.

Glade kunder

Vi har flere tusinde glade kunder og hele  4,7 stjerner på Trustpilot.

Gratis levering

Bestiller du for mere end 499 kr., så sender vi din pakke helt gratis.

100% tilfredshedsgaranti

Er du ikke tilfreds med vores effektive hårfjerningsprodukt, så kan du sende det retur og få dine penge refunderet.

1-2 dages levering

Vi sender altid din pakke samme dag i hverdagene, hvis du bestiller inden kl 14:00

Guide | Kvinder | Ben


Voks til ben - kom igang med at vokse ben selv

Er du blevet træt af at skulle bruge barberskraber på daglig basis, når du skal holde dine stikkende hår på benene nede, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Med vores effektive og skånsomme hårfjerningsvoks til ben, så slipper du nemlig for at bruge barberskraber hver dag  - du kan nemlig vokse ben hjemme og opnå et resultat som holder helt op til 4 uger.

Voks til ben er rigtigt populært, fordi at det ikke nok med at være effektivt også er sundere for din hud, da du mindsker risikoen for indgroedede hår. Dette skyldes, at du med voks til ben rykker hårene ud ved hårroden sammenlignet med brug af barberskraber, hvor du blot skærer hårene over ved hudoverfladen. 

Med voks til ben, hvor du river hårene op ved hårroden, så vil du også opleve, at dine hår voksen tyndere ud igen, da det rent faktisk svækker din hårvækst på benene. Ved brug af barberskraber, får du den modsatte virkning, da dine hårene faktisk i flere tilfælde vokser mere ud. 

Ikke nok med at vores hårfjerningsvoks er effektivt til voksning af ben, så er vi måske også de eneste på markedet der har formået at udvikle et hårfjerningsprodukt uden parfume, farvestoffer og kolofonium (harpiks red.), som gør vores hårfjerningsvoks skånsomt for din hud, hvilket for os er rigtigt vigtigt, da vi ikke ser nogle grund til at skifte uønsket hårvækst ud med irriteret hud.

Parfume og farvestoffer bruger de fleste for at sælge voks til ben bedre, men vi garanterer dig for, at din hud ikke køber det med sin frie vilje, da du nemt kan opleve irritation ved kontakt med parfume og farvestoffer på dine ben. Derfor anbefaler vi aldrig at bruge voks med farvestoffer og parfume, når du skal vokse ben. 

Kolofonium er et restprodukt fra harpiks, som i almindelig voks bruges til at klæbe sig til dine hud, men som mange faktisk er meget allergisk overfor. Vi har formået at udvikle et alternativ til kolofonium med samme effektive effekt uden at gå på kompromis med din hud. Det er noget dine ben bliver rigtigt glad for, når du skal igang med voksning af ben. 

Ligeledes har vi tilføjet en række olier, som er sunde for din hud, og som faktisk efterlader din hud overraskende blød efter din voksbehandling.

Når du skal vokse dine ben, så er det især vigtigt, at du har fokus på at den hårfjerningsvoks du bruger, er udviklet til sensitiv hud. Ved voksning af ben er der nemlig en øget risiko for allergiske reaktioner. Hos Waxday garanterer vi dig for, at vores voks er perfekt til voksning af ben. 

Det lyder som verdens mest effektive og skånsomme hårfjerningsprodukt... og det mener vi bestemt også, at det er.

Gør dig klar til vokse ben selv

Når du har lyst til at vokse ben selv, så er det vigtigt at du er opmærksom på en række vigtige parameter, som er med til at give dig et perfekt resultat med din voks af øjenbryn.

Det første og vigtigste er, at dit uønsket hår på dine ben er lange nok. Vi anbefaler, at de som minimum er 3-5mm, før du starter med at vokse ben hjemme. Hvis de ikke er det, så anbefaler vi, at du venter et par uger med voks til ben. 

Inden du går igang med at vokse ben hjemme, så kan du overveje at påføre et tyndt lag babyolie på dine ben, da det gør voksning af ben mindre smertefuldt, da voksen har sværere ved at få fat i din hud uden at det påvirker dit resultat.

Nu har du styr på dine forberedelser. Nu er du klar til at vokse ben selv. 

Lad os se på guiden til voks til ben

Er du klar til effektivt og skånsomt at fjerne dit uønsket hår på benene med voks? Hos Waxday har vi lavet en hjælpende guide til hvordan du kommer igang med at bruge vores effektive voks til benene.

Hvordan kommer du igang med effektiv og skånsom voks til benene hjemme: 

STEP 1: Fyld din heater med en passende mængde Waxday™ Beans.

Vi plejer at sige, at 1-3 vokspose á 100 gram Waxday Beans er passende til en voksbehandling af ben. I takt med at du bliver bedre med produkter, så vil du kunne klare dig med færre voksperler. Husk at vores voksperler ikke kun kan bruge til voks til ben - de kan bruges til hele kroppen. Se andre guides lige her

STEP 2: Indstil din perlevarmer til den højeste mulige temperatur og lad derefter dine Waxday™ Beans smelte til en flydende masse. 

STEP 3: Når dine Waxday™ Beans er helt smeltet, skruer du din perlevarmer ned til 75°c (167°f), og venter derefter til at din voks-masse er kølet ned til den respektive temperatur.

For at teste om temperaturen er passende, kan du tage en lille påføringspind og smøre en lille mængde voks på din finger for at teste om voksen har en passende temperatur, som ikke er for varm til din hud eller for hård og kold. 

STEP 4: Som et godt tip til at tage voksen ud af heateren, så anbefaler vi, at du stikker påføringspinden ned i gryden med voksen, hvorefter du stille og roligt løfter pinden op imens du drejer den rundt, så den voks, som normalt ville glide af pinden og ud på gryden, sørger du for bliver drejet rundt om pinden i stedet. På den måde får du mest muligt voks på pinden og samtidig undgår du at dryppe voks ud på ydersiden af heateren, som er besværlig at rengøre. 

STEP 5: Med voks på pinden i den rette temperatur, kan du påføre voksen på benene. Det er vigtigt, at du påfører voksen med hårenes groretning og sørger for at dreje pinden forsigtigt rundt, imens du presser pinden mod huden og påfører voksen. På den måde kan du lægge et jævnt lag, som er nemt at fjerne, og samtidig efterlader du ingen rester. På større områder, kan det være en god ide at påføre et lille tykt lag i den modsatte ende af den ende, du startede med at påføre, ved at påføre et lille lag på tværs. Det kan gøre det nemmere at få fat i voksen, når den skal fjernes.

STEP 6: Efter du har påført voksen, skal du vente indtil voksen er størknet. Her kan du, hvis du har flere områder der skal vokses, passende påføre vores Waxday™ Beans på andre områder, imens din voks til ben størkner.

STEP 7: Når voksen er størknet, så er den klar til at blive revet af. Det er vigtigt, at du sørger for at rive mod hårenes groretning og at det gør det i ét hurtigt ryk, for at opnå det bedste resultat. 

STEP 8: Efter din behandling, kan du passende påføre vores Aloe Vera Gel for at blødgøre din hud på benene.