This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Hårfjerning: Alt du skal vide om at vokse intim

Er du blevet træt af at kæmpe med barberskraberen, når du skal holde intimområdet glat, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Ved brug af barberskraber til intimområdet øger du faktisk risikoen for irritation og indgroedede hår, da en normal barberskraber blot skærer hårene over ved hudens overflade og dermed kan de irriterere din sensitive hud ved intimområdet. 

Her hos Waxday, har vi udviklet et effektivt hårfjerningsprodukt til hele kroppen, så du nemt at fjerne dine uønsket hår ved intimområdet og opnå et imponerede blødt resultat, som holder i helt op til 4 uger. 

Ikke nok med at vores hårfjerningsvoks er effektivt, så er vi måske også de eneste på markedet der har formået at udvikle et hårfjerningsprodukt uden parfume, farvestoffer og kolofonium (harpiks red.).

Parfume og farvestoffer bruger de fleste for at sælge produkterne bedre, men vi garanterer dig for, at din hud, især ved intimområdet, ikke køber det med sin frie vilje.

Kolofonium er et restprodukt fra harpiks, som i almindelig voks bruges til at klæbe sig til dine hud, men som mange faktisk er meget allergisk overfor. Vi har formået at udvikle et alternativ til kolofonium med samme effektive effekt uden at gå på kompromis med din hud.

Ligeledes har vi tilføjet en række olier, som er sunde for din hud, og som faktisk efterlader din hud overraskende blød. Dette kan være rigtigt godt for dit intimområde.

Når du skal vokse din omkring dine intime områder, så er det især vigtigt, at du har fokus på at den hårfjerningsvoks du bruger, er udviklet til sensitiv hud. Ved intime områder er der nemlig en øget risiko for allergiske reaktioner. Hos Waxday garanterer vi dig for, at vores voks er perfekt til en intim voksbehandling. 

Det lyder som verdens mest effektive og skånsomme hårfjerningsprodukt... og det mener vi bestemt også, at det er.

Lad os se på guiden til voksning af intimområdet

Er du klar til effektivt og skånsomt at fjerne dit uønsket hår ved intimområdet? Hos Waxday har vi lavet en hjælpende guide til hvordan du kommer igang med at bruge vores effektive hårfjerningsprodukt ved intimområdet

Hvordan kommer du igang med effektiv og skånsom hårfjerning: 

STEP 1: Fyld din heater med en passende mængde Waxday™ Beans.

Vi plejer at sige, at 2-3 voksposer á 100 gram Waxday Beans svarer til en behandling af et ben. I takt med at du bliver bedre med produkter, så vil du kunne klare dig med færre voksperler.

STEP 2: Indstil din perlevarmer til den højeste mulige temperatur og lad derefter dine Waxday™ Beans smelte til en flydende masse. 

STEP 3: Når dine Waxday™ Beans er helt smeltet, skruer du din perlevarmer ned til 75°c (167°f), og venter derefter til at din voks-masse er kølet ned til den respektive temperatur.

For at teste om temperaturen er passende, kan du tage en lille påføringspind og smøre en lille mængde voks på din finger for at teste om voksen har en passende temperatur, som ikke er for varm til din hud eller for hård og kold. 

STEP 4: Som et godt tip til at tage voksen ud af heateren, så anbefaler vi, at du stikker påføringspinden ned i gryden med voksen, hvorefter du stille og roligt løfter pinden op imens du drejer den rundt, så den voks, som normalt ville glide af pinden og ud på gryden, sørger du for bliver drejet rundt om pinden i stedet. På den måde får du mest muligt voks på pinden og samtidig undgår du at dryppe voks ud på ydersiden af heateren, som er besværlig at rengøre. 

STEP 5: Med voks på pinden i den rette temperatur, kan du påføre voksen på intimområdet. Vi anbefaler at bruge en lille/mellem påføringspind, så du forsigtigt kan kontrollere voksen. 

Det er vigtigt, at du påfører voksen med hårenes groretning og sørger for at dreje pinden forsigtigt rundt, imens du presser pinden mod huden og påfører voksen. På den måde kan du lægge et jævnt lag, som er nemt at fjerne, og samtidig efterlader du ingen rester.

STEP 6: Efter du har påført voksen, skal du vente indtil voksen er størknet. Her kan du, hvis du har flere områder der skal vokses, passende påføre vores Waxday™ Beans på andre områder, imens dit oprindelige område størkner.

STEP 7: Når voksen er størknet, så er den klar til at blive revet af. Det er vigtigt, at du sørger for at rive mod hårenes groretning og at det gør det i ét hurtigt ryk, for at opnå det bedste resultat. 

STEP 8: Efter din behandling, kan du passende påføre vores Aloe Vera Gel for at blødgøre din hud. (Vores Aloe Vera Gel købes separat)