This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Effektiv og skånsom hårfjerning

Vidste du at en gennemsnitlig kvinde i løbet af sit liv bruger 72 dage, svarende til 1828 timer, på at fjerne uønsket hår fra sine ben og at en gennemsnitlig mand bruger 45 dage, svarende til 1080 timer, på at fjerne uønsket skæg. Derfor mener vi ikke du bør føle at det er spild af tid at læse denne artikel og blive klogere på vores tanker om effektiv og skånsom hårfjerning. 

Hos Waxday mener vi nemlig, at du bør bruge mest muligt tid på det/dem du elsker. Om det er dit arbejde, familie, venner, hobby eller noget helt andet, det vil vi ikke blande os i - bare du føler, at du har tid til det du elsker. Hos Waxday har vi en stor passion for at udvikle de mest effektive og skånsomme hårfjerningsprodukter på markedet, hvilket ligger til grund for at vi nyder den ekstra frihed vi får ved at bruge vores egne produkter. 

For at opnå den frihed til at gøre de ting man elsker, så er det selvfølgelig utroligt vigtigt, at man hurtigst muligt kan få afviklet de ting man ikke finder glæde ved, herunder hårfjerning. Derfor er det utroligt vigtigt at være i besiddelse af de mest effektive redskaber til at fjerne sit uønskede hår, så man kan bruge sin tid på det man nyder allermest samtidig med at man kan føle sig tilpas i sin egen krop med uønsket hårvækst og irriteret hud.

Ikke nok med at man skal have en effektiv rutine til at fjerne uønsket hår, så er man også nødt til at sørge for at produktet ikke kan være skadeligt for din hud. Derfor er det helt essentiel at være klar over hvad man påfører sin krop for at fjerne sine uønskede hår, så man ikke bare skifter uønsket hår ud med uren hud.

Udvikling af effektiv og skånsom hårfjerning

At udvikle et nemt, effektivt og langtidsholdbart hårfjerningsprodukt kan være en kunst i sig selv, hvis man spørger mange. At udvikle et nemt, effektivt og langtidsholdbart hårfjerningsprodukt som samtidig skåner og plejer din hud er tættere på trylleri. Grunden til dette er at mange ingredienser i et effektivt hårfjerningsprodukt er allergifremkaldende, da den nødvendige klæbende effekt i et effektivt hårfjerningsprodukt er svært at fremstille uden at det påvirker din hud. Hos Waxday har vi dog sat os for at gøre det umulige - nemlig at udvikle markedets mest effektive produkt til at fjerne hår, som samtidig skåner og plejer din hud. Det er en svær opgave, som vi allerede er nået rigtig langt med, men vi arbejder stadig hver eneste dag med vores passion om at gøre vores kunders oplevelse med hårfjerning endnu bedre.

Vi mener nemlig at alle travle kvinder og mænd, fortjener det bedste hårfjerningsprodukt på markedet, som gør at de kan føle sig tilpas uden uønsket kropsbehåring, som for eksempel stikkende hår på benene, under armene eller et helt tredje sted, hvor man ikke ønsker hårvækst.   

Hvad definerer en effektiv og skånsom hårfjerning?

Det kan være svært at definere en effektiv og samtidig skånsom hårfjerning. Af den grund kan det også føles lidt abstrakt, når vi kalder vores hårfjerningsprodukt for effektivt. Grunden til at vi kalder vores hårfjerningsprodukt for effektivt, er i sin enkelthed, fordi det efterlader et hårfrit resultat i helt op til 3-4 uger efter din behandling. Med vores effektive hårfjerningsprodukt skal du altså ikke bekymre dig hver dag om hvornår dine hår begynder at stikke igen. Det er næsten kun nødvendigt at sætte et kryds i kalenderen hver måned. Det er den dag, som vi kalder for din “Waxday”.

Ligeledes har vores hårfjerningsvoks også den fordel sammenlignet med en normal barbering, at den rykker hårene op helt nede ved hårroden, hvilket faktisk kan svække din hårvækst på sigt sammenlignet med en normal barbering, som blot vokser ud igen med samme kraft. Det kan få det til at føles lidt demotiverende at kæmpe med barbering med få dages mellemrum, når man med hårfjerningsvoks kan svække hårvækst. Dette vil derfor give dig et holdbart resultat, som varer helt op til 4 uger.

Det er selvfølgelig ikke nok kun at kalde sit hårfjerningsprodukt for effektivt, da det er mindst lige så vigtigt, at din hud er dejlig blød efterfølgende, for hvem gider at have en hårfri hud og så være præget af irriteret hud og røde knopper i stedet. 

Derfor er en af vores helt store mærkesager, at vi udover at udvikle et effektivt hårfjerningsprodukt også vil sørge for at det samtidig er skånsomt for din hud. Det kan selvfølgelig være nemt at sige, så derfor vil vi selvfølgelig også rigtigt gerne gøre dig klogere på, hvad der gør et hårfjerningsprodukt skånsomt. 

Vores allergivenlige voks er udviklet uden en ingrediens, som langt de fleste voksprodukter til hårfjerning på markedet indeholder. Ingrediensen hedder rosin eller kolofonium og er saften fra fyrretræer og grantræer, som har forårsaget allergiske reaktioner hos en hel del personer, der har været i kontakt med det. Det lyder i sig selv ikke super indbydende at påføre på sin hud, især ikke hvis man døjer med sensitiv hud. Vores Premium Beans er udviklet uden rosin eller kolofonium, men i stedet med et oliebaseret alternativ, som faktisk udover at klæbe sig til dine hår, så gør det også voksen utrolig fleksibel at arbejde med og samtidig vil du opleve en overraskende blød hud efter din behandling grundet indholdet af olier.

Det er dog vigtigt for os at nævne, at man aldrig vil kunne eliminere allergi overfor ingredienser helt, hvilket gør at det er vigtigt at være opmærksom på ingredienserne i vores produkter inden brug. Vi arbejder hver dag på at mindske risikoen for allergiske reaktioner i forbindelse med brugen af vores produkter. Derfor har vi blandt andet udviklet vores hårfjerningsvoks uden farvestoffer og parfumer for at give dig den mest skånsomme og naturlige følelse, når du bruger vores hårfjerningsvoks.

Bliv klogere på vores ingredienser lige her

Er det kun kvaliteten af voks der har betydning for resultatet?

Man kunne være fristet til at tro, at det kun var voksen som har den afgørende betydning for resultatet af din effektive og skånsomme hårfjerning. Det vil vi dog gerne være hurtige til at afvise. 

Det er faktisk mindst lige så vigtigt at man også har de nødvendige redskaber til at udføre en behandling. For det første, så er det super vigtigt at have en heater til at opvarme sin voks til den rette temperatur. Lige netop den rette temperatur er faktisk super vigtigt når man påfører voksen på det område du ønsker at behandle. Hvis voksen har en for høj temperatur, kan du risikere at brænde dig, hvilket kan medføre irriteret hud. Hvis voksen modsat er for kold, så kan det resultere i at den har svært ved at få fat på dine hår og derfor vil du få en mindre effekt med din behandling. 

Med vores Waxday heater får du en heater af høj kvalitet med indbygget display, hvorfra du nemt kan styre temperaturen på din voks med den selvregulerende temperaturmåler, som sikrer den anbefalede temperatur på 75 grader ved påføring af din voks. 

Det er ligeledes vigtigt at sørge for at din voksvarmer er bakteriefri, hvilket gør at vi anbefaler at du rengører den efter brug. Derfor har vi også udviklet vores voksvarmer gryde med en non-stick funktion, så du ikke skal døje med at fjerne voks fra gryden efter brug. Dette betyder at din hårfjerningsvoks aldrig vil klæbe sig til gryden, uanset hvor størknet voksmassen er blevet efter brug. Du kan altså med et nemt ryk fjerne det resterende hårfjerningsvoks fra voksvarmeren.

Udover heateren, er det ligeledes vigtigt at have det nødvendige tilbehør såsom påføringspinde, næsepinde eller pincet. Det kan ligeledes være en god ide at erhverve sig en Aloe Vera Gel, som bruges til efterlade din hud endnu mere blød efter en behandling, samtidig med at den har en kølende effekt. 

Er du klar til at prøve kræfter med Waxday? Klik her