This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Levering og betaling

Levering i Danmark:
Vi gør vores bedste for at sikre, at alle ordrer, som bliver modtaget og bekræftet inden klokken 13:00 (lokal tid København), på almindelige arbejdsdage bliver afsendt samme dag. Ordre som bestilles efter kl. 12, kan ikke med garanti forventes, at nå samme dags afhentning, men vil i værste fald blive sendt næste hverdag. Ordrer, som bliver modtaget og bekræftet i weekender (lørdag og søndag samt helligdage), bliver i stedet afsendt den efterfølgende mandag (eller første hverdag efter en helligdag).

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-2 hverdage fra det øjeblik produkterne afsendes.

Vi tager naturligvis forbehold for uforudsete forsinkelser hos fragtselskabet og på mærkedage som Black Friday, udsalgsstart og fødselsdag kan der forekomme 1-2 dages ekstra leveringstid.

Vi tilbyder FRI LEVERING i Danmark på alle ordrer over 499 kr. (gælder kun leveringer til pakkeshops og erhvervsadresser).

Der er følgende muligheder for levering i Danmark:

Ordre under 499 kr.

Ordre over 499 kr.

GLS - Pakkeshop

19

0

GLS - Leveret til erhvervsadresse 

19

0

GLS - Leveret til privatadresse

39

19


Pakkeshop:
Får du ikke hentet din pakke i pakkeshoppen inden den bliver sendt retur til os (typisk 10 dage), skal du selv betale for at få gensendt pakken fra vores lager.

Erhvervslevering:
Her kan du vælge en virksomheds adresse (din arbejdsplads), men sørg for, der er nogle, der kan tage imod pakken i virksomheden ellers bliver pakken afleveret i en tilfældig pakkeshop, valgt af GLS. BEMÆRK VENLIGST at du ikke må bestille til en erhvervsadresse hvis der ikke er registeret et selskab på adressen.

Privat levering:
Her er det vigtigt, at man er hjemme, når GLS kommer med pakken, eller at man har udfyldt en fuldmagt til GLS via dette link: https://gls-group.eu/DK/da/fuldmagt

Har man ikke gjort nogen af delene, og man ikke er hjemme, når GLS ankommer, vil pakken blive afleveret i en tilfældig pakkeshop, valgt af GLS.

Men stilles pakken efter kundens ønske i f.eks. garagen, ved døren eller lignende, gør vi opmærksom på, at det er på kundens eget ansvar!

På nuværende tidspunkt sender vi ikke til Grønland og Færøerne, men vi arbejder på at gøre dette til en af vores leveringsmuligheder.

Levering til Sverige:

Der er følgende muligheder for levering til Sverige:
(Priser er i DKK på Waxday.dk)

Ordre under 799 kr.

Ordre over 799 kr.

Postnord - Leverans till ombud

39 DKK

0


Betaling:

Waxday.dk modtager online betalinger med: 

  • Visa 
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • ApplePay
  • MobilePay

Vi tager ikke gebyr ved betaling og beløbet hæves først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Waxday.dk bruger følgende valuta til prissætning: Kroner (DKK)

Waxday.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Waxday.dk egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.