This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

SUMMER SALE | SPAR 20-70% PÅ ALT

Ingrediensliste

Hos Waxday arbejder vi meget målrettet med vores vision:

“Vi vil udvikle markedets mest effektive hårfjerningsprodukter med et langtidsholdbart resultat, som samtidig skåner og plejer din hud”.

Det gør vi ved at erstatte de mest allergifremkaldende ingredienser i den traditionelle farvede hårfjerningsvoks, som man finder på markedet, med nogle mere skånsomme allergivenlige ingredienser. Udover at erstatte ingredienser, så fjerner vi også unødvendige ingredienser, som blot sælger produktet bedre, men som faktisk har en negativ effekt på min hud. Dette kunne være ingredienser som parfume og farvestoffer. Ligeledes tilføjer vi løbende ingredienser som enten har en effektiv effekt på din hårfjerning eller plejende effekt at din hud eller blot ingredienser som gør at voksen er nemmere at arbejde med.

Der vil stadig være små spor af allergifremkaldende ingredienser i vores hårfjerningsprodukter, selvom vi hver dag gør vores bedste for at eliminere dem, så må de meget allergifremkaldende ingredienser sommetider erstattes af mindre allergifremkaldende ingredienser. Af den grund appellerer vi stadig stærkt til at være opmærksom på allergener, når du bruger vores effektive hårfjerningsprodukt. 

Waxday allergivenlige voksperler er udviklet af følgende ingredienser:

 

Hydrogenated Polydicyclopentadiene

Ethylene copolymer

Microcrystalline wax

Paraffin ( lav risiko for allergi)

Bran oil

Shea butter (lav risiko for allergi - aldrig videnskabeligt bevist)

Coconut oil

Vaseline

Rosehip oil

Titanium dioxide

 

Vi står 100% inde for at vores produkter er allergivenlige. Det er meget svært, hvis ikke umuligt, at udvikle et plejeprodukt som er 100% allergifri, da der altid vil være en lille grad af allergi i alle ingredienser. Spørgsmålet er blot hvor høj graden af allergi er, og det er noget der varierer fra person til person. Vi gør vores bedste for at skærer ned på allergien i vores produkter og op for den plejende effekt vores produkter har efter en effektiv hårfjerning med waxday.

 

Er du klar til at komme igang med WAXDAY? Start her