This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Se hvordan Waxday virker

Anvendelsesguide

Waxday - Anvendelsesguide

Er du klar til effektivt og skånsomt at fjerne dit uønskede hår? Hos Waxday har vi lavet en hjælpende guide til hvordan du kommer igang med at bruge vores effektive hårfjerningsprodukt. 

Vi anbefaler altid, at man de første gange man bruger vores produkter sørger for at holde sig til guiden, så man sikrer sig at det bliver gjort ordentligt og dermed opnår et tilfredsstillende resultat.

Husk: vores anvendelsesguide kan også findes i din brugermanual, som kan findes i emballagen til din perlevarmer.

Hvordan kommer du igang med effektiv og skånsom hårfjerning: 

OBS: Vi anbefaler, at du benytter et tyndt lag oliebaseret creme ca. 30 minutter inden din behandling. Efter de 30 minutter tørrer du så resterende lag olie væk, og du har på denne måde sikret dig, at din hud er fugtig og klar til din behandling. Ved at påføre en olie, vil du ikke opleve at det gør ondt at fjerne voksstrimlen.

STEP 1: Fyld din heater med en passende mængde Waxday™ voksperler.

Vi plejer at sige, at 1-3 voksposer á 100 gram Waxday voksperler svarer til en behandling af et ben. I takt med at du bliver bedre med produkter, så vil mindre gå til spild. 

STEP 2: Indstil din voksvarmer til den højeste mulige temperatur og lad derefter dine Waxday™ voksperler smelte til en flydende masse. 

STEP 3: Når dine Waxday™ voksperler er helt smeltet, skruer du din voksvarmer ned til 60-75°c (140-167°f), og venter derefter til at din voks-masse er kølet ned til den respektive temperatur på 60-75°c (140-167°f). For at teste om temperaturen er passende, kan du tage en lille påføringspind og smøre en lille mængde voks på din finger for at teste om voksen har en passende temperatur, som ikke er for varm til din hud eller for hård og kold. 

STEP 4: Som et godt tip til at tage voksen ud af heateren, så anbefaler vi, at du stikker påføringspinden ned i gryden med voksen, hvorefter du stille og roligt løfter pinden op imens du drejer den rundt, så den voks, som normalt ville glide af pinden og ud på gryden, i stedet forbliver på pinden. På den måde får du mest muligt voks på pinden og samtidig undgår du at dryppe voks ud på ydersiden af heateren.

STEP 5: Med voks på pinden i den rette temperatur, kan du påføre den på det sted, hvor du ønsker at fjerne dit uønsket hår. Det er vigtigt, at du påfører voksen med hårenes groretning og sørger for at dreje pinden forsigtigt rundt, imens du presser pinden mod huden og påfører voksen. På den måde kan du lægge et jævnt lag, som er nemt at fjerne, og samtidig efterlader du ingen rester. På større områder, kan det være en god ide at påføre et lille tykt lag i den modsatte ende af den ende, du startede med at påføre, ved at påføre et lille lag på tværs. Det kan gøre det nemmere at få fat i voksen, når den skal fjernes.

STEP 6: Efter du har påført voksen, skal du vente indtil voksen er størknet. Her kan du, hvis du har flere områder der skal vokses, passende påføre vores Waxday™ voksperler på andre områder, imens dit oprindelige område størkner.

STEP 7: Når voksen er størknet, så er den klar til at blive revet af. Det er vigtigt, at du sørger for at rive mod hårenes groretning og at du det gør det i ét hurtigt ryk, for at opnå det bedste resultat. 

STEP 8: Efter din behandling, kan du passende påføre vores Aloe Vera Gel for at blødgøre din hud. (Vores Aloe Vera Gel købes separat) 

Er du ikke tilfreds med resultatet? Eller har du yderligere spørgsmål? så anbefaler vi at læse vores FAQ eller kontakter vores kundeservice lige her

Skal du vokse et bestemt område?

Vælg dit køn nedenfor, og vælg efterfølgende hvilket område du ønsker at vokse