This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Bliv influencer

Er du vores næste influencer?

Hos Waxday søger vi altid nye influencere, som vil være med til at sprede vores vision om nem og effektiv hårfjerning uden at gå kompromis med din hud.

Vores historie startede tilbage i slutningen 2020, da vi selv oplevede problemer med rød og irriteret hud og endda oplevede allergisk reaktion efter brug af lignende effektive hårfjerningsprodukter. 

Vi tænkte der måtte findes et bedre alternativ, men de andre alternativer vi kunne finde på markedet levede desværre ikke op til vores høje forventninger til et godt hårfjerningsprodukt.

Vi havde det lidt ambivalent med, at man blot skulle udskifte uønsket hårvækst med unønsket irriteret hud, hvilket i vores øjne blot blot er en forværring. Dette er et motto, som vi faktisk har taget meget os, og derfor arbejder vi i dag meget for at den effektive og skånsomme effekt af vores hårfjerningsprodukt skal gå hånd i hånd. 

Vi besluttede os for at imødekomme denne mangelvare, og har i dag skabt et effektivt og skånsomt hårfjerningsprodukt, som stadig er lige så effektivt, men samtidig har en skånsom effekt på din hud.

Dette har vi gjort ved at fjerne farvestoffer, parfume og kolofonium (harpiks), fra den velkendte farverige hårfjerningsvoks, og erstattet kolofonium, som er det ingrediens som gør din behandling effektiv, med et mere oliebaseret alternativ, som rent faktisk efterlader din hud dejlig glat og blød. 

Hvor kommer du så ind i billedet?

Hos waxday er vores store udfordring, at vi blot er gode til at udviklet et godt produkt, som kan gøre en forskel for de fleste danske kvinder og for den sags skyld også mænd.

Vi mangler bare nogle stærke kvinder og mænd, som er dygtige til, igennem eksponeringer på deres egne sociale medier, at dele vores budskab om et effektivt og skånsomt hårfjerningsprodukt, som gør at du slipper for daglig barbering uden at gå på kompromis med din hud.

Har du en travl hverdag, så kan det især være ret med et effektivt hårfjerningsprodukt, hvor du blot skal fjerne uønsket hårvækst hver 3-4 uge. 

Det er så her du kommer ind i billedet. Vi søger nemlig altid ambassadører, som modsat os, er dygtige til at sprede vores budskab om et effektivt og skånsomt hårfjerningsprodukt. 

Hvad skal der til for at blive ambassadør?

Vi er meget åbne for muligheder og et samarbejde med os kræver hverken erfaring med hårfjerning eller en stor følgerskare. Vi forventer udelukkende, at man elsker at lave content, i form af billeder og videoer, og kan se sig selv være med til at sprede budskabet om vores produkter.

Ambassadørprogram

Hos Waxday tror vi på længerevarende samarbejdsaftaler, og derfor ønsker vi at du er det rette match for os, såvel som vi skal være det rette match for dig. Så sidder du inde med et ønske om at blive en del af Team Waxday, så tøv ikke med at skrive til os på info@waxday.dk.

Derudover samarbejder vi med Partner Ads, hvor vi tilbyder alle at blive en del af vores team, hvor alle får muligheden for at modtage 25% kommission for al salg, der skabes gennem deres unikke link.

Lyder dette interessant for dig?