This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Vores historie

Det kan være en jungle at finde et hårfjerningsprodukt, som lever op til de høje krav vi som forbrugere stiller i dag. Det er vigtigt at produktet skal være nemt at anvende og resultatet af hårfjerningen skal være effektivt, langtidsholdbart og samtidig skånsomt for huden. Ligeledes skal det være økonomisk overkommeligt at betale sig fra og det skal passe ind på det stilrene badeværelse. Du vil nok godt, uden at tøve, kunne give os ret i at det sjældent er virkeligheden at få alle disse ønsker opfyldt, når det kommer til at finde det rette hårfjerningsprodukt hjem til.

Det sagde vi også til os selv for godt et år siden, for hvis der er noget de fleste af os har prøvet før, så er det følelsen af irriteret hud og røde knopper efter fjernelse af uønsket hår. Man når knapt nok at ærgre sig over resultatet, før de små stikkende hår begynder at vokse ud igen få dage efter. Man kan så spørge sig selv, om det virkelig var besværet og pengene værd efter al det arbejde man skulle lægge i det. Alternativt kunne man betale for professionel hjælp, som giver et effektivt og langtidsholdbart resultat. Det kræver dog ofte en stram planlægning, som sjældent passer ind i en ellers travl hverdag og samtidig kan det økonomisk bliver dyrt i længden.

Denne undren over et produkt der endnu ikke fandtes, groede de første frø til vores store passion, som er at udvikle et effektivt hårfjerningsprodukt, som skulle opfylde alle de førnævnte krav som vi efter en spørgeundersøgelse fandt frem til, var de ting der definerer det perfekte hårfjerningsprodukt:

  • Effektivt og langtidsholdbart resultat
  • Skånsom for huden
  • Nemt at anvende
  • Til at betale
  • Flot design

Vi søgte efterfølgende markedet tyndt for produkter, men overraskende nok, så fandt vi ikke et eneste produkt som rent faktisk levede op til alle disse krav. Af den grund satte vi os for at gøre det umulige. Vi ville udvikle det bedste hårfjerningsprodukt til en fornuftig pris, som giver et effektivt og langtidsholdbart resultat og som samtidig skåner din hud. Derudover så skulle det selvfølgelig have et unikt design, som passer ind i ethvert hjem. 

Effektivt og langtidsholdbart resultat

Det vigtigste for mange er at opnå effektive og langtidsholdbare resultater med deres hårfjerning. Dette forstår vi godt, for der findes ikke noget værre end at bøvle med barbering, hvorefter man efter kun få dage kan mærke at hårene begynder at stikke igen. Vores hårfjerningsprodukter er en hård voks, som modsat en barbering, er udviklet til at trække hårene ud helt nede i hårrødderne. Dette betyder at hårene ikke gror lige omkring hudens overflade ligesom de gør efter en barbering, hvor de allerede kommer til syne få dage efter. Vores hårfjerningsvoks rykker altså hårene op helt nede ved hårrødderne, hvilket betyder at der går mellem 3-4 uger før de vokser ud igen, og når de så vokser ud igen, vil de typisk være mindre og finere hår, som er sværere at se. 

Skånsom for huden

En af de største overraskelser vi i starten blev mødt af var faktisk, at langt de fleste effektive hårfjerningsprodukter vi kunne finde på markedet var udviklet med et klæbemiddel ved navn rosin eller kolofonium, som er saften fra fyrretræer og grantræer. Dette klæbemiddel har hos en del mennesker forårsaget en allergisk reaktion. Det lyder umiddelbart ikke som noget de fleste har lyst til at udsætte deres hud for, og det har vi bestemt heller ikke. Derfor har vi udviklet vores voks med et oliebaseret alternativ, som er meget skånsomt overfor huden, samtidig med at det er fleksibelt at arbejde med og efterlader din hud overraskende blød efter din behandling. Ligeledes har vi fjernet alle farvestoffer og parfumer fra vores voks, så du vil få følelsen af den mest naturlige og skånsomme hårfjerning.  

Nemt at anvende

Vi har udviklet vores produkter så simple som muligt, så du slipper for at tage for mange unødvendige beslutninger i forbindelse med din behandling - dem har vi taget for dig. Af den grund har vi for eksempel kun udviklet en type voks, som super nemt kan bruges på hele kroppen. 

Alle vores startsæt kommer med en velbeskrevet guide til brugen af vores produkter, så du fra første forsøg kan få et succesfuldt resultat med din behandling, hvis blot du forsigtigt følger vores guide, som du også kan finde direkte her på hjemmesiden her.

Vores heater er derudover udviklet med et display, hvorfra du utroligt nemt kan kontrollere temperaturen på din voks til den rette temperatur på 75 grader.

Ligeledes har vi udviklet vores heater med en non-stick gryde, hvilket betyder at den er utrolig nem at rengøre efter brug, da voksen ikke sætter sig fast - ikke engang når voksen er helt størknet.

Til at betale

Det er vigtigt at huske at vores produkter er udviklet i højeste kvalitet, hvilket gør at vi har svært ved at konkurrere med produkter bestående af dårlige ingredienser, som kan være skadelige for din hud. Men stol på os, hvis du bruger de dårlige mærker, så vil prisen blive meget højere i sidste ende, da de plejeprodukter du efterfølgende ville skulle bruge for at redde din hud, vil komme til at koste meget mere. 

Ligeledes skal du huske, at så snart du har købt et startsæt, er der ingen grænse for hvor mange behandlinger du kan udføre med det. Du skal blot løbende købe nye Premium Beans til din heater. 

Flot design

Vores Heater er udviklet i et minimalistisk design, som gør at den passer perfekt ind i det danske hjem. Waxday's heater besidder et flot gennemsigtigt låg, som gør at du kan følge med i processen fra voksperlerne bliver til en flydende form. Derudover besidder heateren et nydeligt digitalt display på fronten, hvorfra du kan tænde og slukke den samt justere på varmen.