This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

Guide: Voks til øjenbryn

 

Guide til voks af øjenbryn

Er du blevet træt af at plukke dine øjenbryn, når du skal holde dine øjenbryn fri for uønsket hårvækst, så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Med vores effektive og skånsomme hårfjerningsvoks, så slipper nemlig vores tidskrævende og dyre salonbesøg - du kan nemlig vokse bryn derhjemme på omkring 30 min, og på den tid opnå et resultat som holder helt op til 4 uger.

Voks til øjenbryn er faktisk rigtigt populært, da det tit kan være tidskrævende og “smertefuldt” at fjerne uønsket hår ved øjenbrynene med en pincet. Med voks af øjenbryn, kan du gøre det relativt hurtigt og mindre smertefuldt end ved brug af pincet, og du kan opnå et rigtigt flot resultat med lidt øvelse.

Ikke nok med at vores hårfjerningsvoks er effektivt til voks af øjenbryn, så er vi måske også de eneste på markedet der har formået at udvikle et hårfjerningsprodukt uden parfume, farvestoffer og kolofonium (harpiks red.), som gør vores hårfjerningsvoks skånsomt for din hud, hvilket er vigtigt, når du bruger det i ansigtet.

Parfume og farvestoffer bruger de fleste for at sælge produkterne bedre, men vi garanterer dig for, at din hud, især i ansigtet, ikke køber det med sin frie vilje, for din hud i ansigtet er normalt meget sensitiv.

Kolofonium er et restprodukt fra harpiks, som i almindelig voks bruges til at klæbe sig til dine hud, men som mange faktisk er meget allergisk overfor. Vi har formået at udvikle et alternativ til kolofonium med samme effektive effekt uden at gå på kompromis med din hud.

Ligeledes har vi tilføjet en række olier, som er sunde for din hud, og som faktisk efterlader din hud overraskende blød. Dette kan være rigtigt godt for dit ansigt.

Når du skal vokse dine øjenbryn, så er det især vigtigt, at du har fokus på at den hårfjerningsvoks du bruger, er udviklet til sensitiv hud. Ved voksning af øjenbryn er der nemlig en øget risiko for allergiske reaktioner. Hos Waxday garanterer vi dig for, at vores voks er perfekt til en voks af bryn. 

Det lyder som verdens mest effektive og skånsomme hårfjerningsprodukt... og det mener vi bestemt også, at det er.

Gør dig klar til voks af bryn

Når du har lyst til at vokse din øjenbryn, så er det vigtigt at du er opmærksom på en række vigtige parameter, som er med til at give dig et perfekt resultat med din voks af øjenbryn.

Det første og vigtigste er, at dit uønsket hår omkring dine øjenbryn er lange nok. Vi anbefaler, at de som minimum er 3-5mm, før du starter med at vokse dine bryn. Hvis de ikke er det, så anbefaler vi, at du venter et par uger med voks til bryn.

Når du har sikret dig at dine øjenbryn er minimum 3-5 mm lange, så er du klar til at vokse din bryn. Inden du går igang, så anbefaler vi at du tegner dine bryn op, så er sikker på hvilket hår ved dine øjenbryn, du ønsker at fjerne.

Det kan også være en god ide at sætte dit hår op i en knold eller lignende, så du undgår at voksen får fat i dit hår, for hvis det sker, så kan det være svært at fjerne igen, og samtidig kan det virke forstyrrende for din voksbehandling af dine bryn. 

Så er du klar til at vokse dine øjenbryn.

Lad os se på guiden til øjenbryn voks

Er du klar til effektivt og skånsomt at fjerne dit uønsket hår ved dine øjenbryn? Hos Waxday har vi lavet en hjælpende guide til hvordan du kommer igang med at bruge vores effektive hårfjerningsprodukt til dine øjenbryn

Hvordan kommer du igang med effektiv og skånsom hårfjerning ved dine øjenbryn: 

STEP 1: Fyld din heater med en passende mængde Waxday™ Beans.

Vi plejer at sige, at 1 vokspose á 100 gram Waxday Beans er rigeligt til flere behandler af dine øjenbryn. I takt med at du bliver bedre med produkter, så vil du kunne klare dig med færre voksperler. Husk at vores voksperler ikke kun kan bruge til voks af øjenbryn - de kan bruges til hele kroppen.

STEP 2: Indstil din perlevarmer til den højeste mulige temperatur og lad derefter dine Waxday™ Beans smelte til en flydende masse. 

STEP 3: Når dine Waxday™ Beans er helt smeltet, skruer du din perlevarmer ned til 75°c (167°f), og venter derefter til at din voks-masse er kølet ned til den respektive temperatur.

For at teste om temperaturen er passende, kan du tage en lille påføringspind og smøre en lille mængde voks på din finger for at teste om voksen har en passende temperatur, som ikke er for varm til din hud eller for hård og kold. 

STEP 4: Som et godt tip til at tage voksen ud af heateren, så anbefaler vi, at du stikker påføringspinden ned i gryden med voksen, hvorefter du stille og roligt løfter pinden op imens du drejer den rundt, så den voks, som normalt ville glide af pinden og ud på gryden, sørger du for bliver drejet rundt om pinden i stedet. På den måde får du mest muligt voks på pinden og samtidig undgår du at dryppe voks ud på ydersiden af heateren, som er besværlig at rengøre. 

Herefter fjerner du voksen fra den ene siden af pinden ved at gnide pinden henover kanten på gryden. Dette gør at voksen er nemmere at styre, når den kun sidder på den ene side af påføringspinden.

STEP 5: Med voks på den lille påføringspind i den rette temperatur, kan du påføre voksen på over, under og imellem dine øjenbryn. Det er vigtigt, at du påfører voksen med hårenes groretning. Vi anbefaler at bruge en lille, så du forsigtigt kan kontrollere voksen. Det er nemlig meget vigtigt at du ikke påfører voksen på den ønskede del af dine øjenbryn, da det ikke kan fjernes igen.

STEP 6: Efter du har påført voksen, skal du vente indtil voksen er størknet. Her kan du, hvis du har flere områder der skal vokses, passende påføre vores Waxday™ Beans på andre områder, imens din voks til bryn størkner.

STEP 7: Når voksen er størknet, så er den klar til at blive revet af. Det er vigtigt, at du sørger for at rive mod hårenes groretning og at det gør det i ét hurtigt ryk, for at opnå det bedste resultat. 

STEP 8: Efter din behandling, kan du passende påføre vores Aloe Vera Gel for at blødgøre din hud. (Vores Aloe Vera Gel købes separat)

Ofte stillede spørgsmål - Voks af bryn

Hos Waxday vil vi kun have glade kunder. Dette betyder, at hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, så kan du de første 100 dage, efter du har modtaget dine produkter, altid sende dine produkter tilbage til os og få dit køb refunderet. Læs mere om det her

Alle pakker der bliver bestilt i hverdage inden klokken 14:0, kommer ud samme dag. Fra afsendelse vil der gå 1-2 dage før du modtager din pakke.

For at voksen kan få ordentligt fat i hårene, anbefaler vi, at du venter med at vokse dig selv indtil dine hår er mindst 3 mm lange.

Som udgangspunkt siger vi, at hvis du følger vores anvendelsesguide, så vil du opnå et holdbart resultat i 3-4 uger. Det kan dog godt være forskelligt fra person til person hvor længe en behandling vil holde. Du kan læse mere om dette i vores blogindlægGuide: Hvor længe holder en voksbehandling?”.

Det er vigtigt at man bruger vores produkter rigtigt, hvis man vil opnå et godt resultat. Vi har gjort vores bedste for at udvikle de bedste produkter, men vi kan desværre ikke lave behandlingen for dig. Vi har dog gjort vores bedste for at lave en anvendelsesguide, som hjælpe dig til den bedste behandling. Du kan finde denlige her.

Hård voks påføres i et tykkere lag end blød voks og fjernes uden strips. I modsætning til blød voks klæber hård voks ikke til huden i samme grad, hvilket gør at huden bliver mindre irriteret. Hård voks fjerner let fint og groft hår. Hård voks er fantastisk til ansigt og voksning af hele kroppen. Vil du blive klogere på dette, så kan du læse vores seneste blogindlæg, som lige netop omhandler dette. Find det her.

Vores heater er udviklet med et funktionelt display, som løbende viser dig voksen temperatur, samtidig med at du kan indstille den ønskede temperatur. Vi anbefaler, at voksen ved påføring er mellem 60-75°.

Forskellen på 60° og 75° ligger i brugervenligheden i voks. Dette afhænger meget af individuelle præferencer og vi anbefaler dig derfor, at du prøver af med hvilken temperatur du er mest glad for. Vi har haft mange kunder, som foretrækker påføring ved 60° og andre som foretrækker ved 75°.

Det er dog vigtigt, at du ikke bruger en for lav varme, da dette kan have indflydelse på voksen virkning. Jo lavere varme du påfører voksen på, jo større risiko er der for, at voksen ikke kan sætte sig ordentligt i hårene. Dermed ikke sagt, at der ved høj varme over 75° får bedre fat. Dette har ikke den samme virkning og du øger blot risikoen for forbrændinger.