This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

Effektiv og skånsom hårfjerning 🤍

Persondata og privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre - de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Waxday.dk (Brand Partners A/S) har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mailadresse

SMS Service:

Ved godkendelse af vores handelsbetingelser, giver du Waxday.dk tilladelse til at påminde dig som kunde via SMS. Dette vil udelukkende blive brugt til at sikre vores kunder bliver gjort opmærksom på ikke gennemførte ordrer, vigtige leveringsinformationer vedrørende deres bestillinger og eventuelle tilbud, som vi finder relevante for vores kunder. Det er nemt og gebyrfrit at afmelde denne service.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Waxday.dk (Brand Partners A/S) og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Waxday.dk (Brand Partners A/S) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Waxday.dk (Brand Partners A/S) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@waxday.dk


Cookiepolitik:

Vores website bruger cookies for at kunne gøre vores hjemmeside relevant, interessant og brugervenlig for dig. Cookies er nogle små filer på din computer, smartphone eller anden enhed, og de bliver anvendt igennem din web browser.*

Vi bruger cookies for:

 - at kunne huske dine login-detaljer

 - din onlinekurv kan virke som den skal

 - at bruge din browserhistorik for at kunne give dig relevante tilbud

 - at forbedre vores hjemmeside ved at overvåge besøg, aktivitet og forskellige funktioner på webstedet

Nogle cookies indsamler oplysninger der derefter bruges af tredjeparter, og deres cookies hjælper vores markedsføringsaktiviteter. For eksempel må information om produkter, som er købt på vores hjemmeside, godt vises af et reklamebureau som en del af visningen og tilpasningen af webbannerannoncer på din valgte hjemmeside. Man kan dog ikke genkendes gennem denne data.

De forskellige to typer cookies vi bruger er: session cookies, som er slettet efter dit besøg på vores hjemmeside afslutter, og vedholdende cookies, som bliver på din computer i længere tid eller indtil du selv fjerner dem. Cookies kan også kategoriseres efter deres funktionalitet. Analytiske cookies hjælper os med at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside ved at kunne forstå hvordan folk bruger den. Sporingen samt konverteringen af cookies hjælper os med at analysere udførelsen af forskellige salgskanaler. Fornyet markedsføringscookies tillader os at personalisere indholdet af vores reklamer og deres korrekte målretning og essentielle cookies, som er vigtige for hjemmesidens funktionalitet.

Alle de cookies denne server anvender er i overensstemmelse med gældende EU-cookie love.

Du kan også slette dine cookies når som helst, men ved at gøre det kan du gå glip at den info, der hjælper dig med at navigere rundt på hjemmesiden hurtigere og mere effektivt.

Vær sikker på at din internetbrowser er opdateret, og gør brug af hjælpen og instrukserne i din webbrowser, hvis du er ikke sikker på hvordan man ændrer sine private indstillinger.

Afvisning af cookies:
Anvendelsen af cookies er en del af din internetbrowser. De fleste browsere accepterer cookies automatisk. Du kan også afvise cookies ved brug af din browser.

Find mere info om browsere og hvordan man ændrer sine cookies indstillinger på de følgende sider:

 - Chrome

 - Firefox

 - Internet Explorer

 - Android