This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

SPRING SALE | SPAR 20-70% PÅ ALT

Ofte stillede spørgsmål

Frequently asked questions

Hos Waxday vil vi kun have glade kunder. Dette betyder, at hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, så kan du de første 100 dage, efter du har modtaget dine produkter, altid sende dine produkter tilbage til os og få dit køb refunderet. Læs mere om det her

Alle pakker der bliver bestilt i hverdage inden klokken 14:0, kommer ud samme dag. Fra afsendelse vil der gå 1-2 dage før du modtager din pakke.

For at voksen kan få ordentligt fat i hårene, anbefaler vi, at du venter med at vokse dig selv indtil dine hår er mindst 3 mm lange.

Som udgangspunkt siger vi, at hvis du følger vores anvendelsesguide, så vil du opnå et holdbart resultat i 3-4 uger. Det kan dog godt være forskelligt fra person til person hvor længe en behandling vil holde. Du kan læse mere om dette i vores blogindlæg Guide: Hvor længe holder en voksbehandling?”.

Det er vigtigt at man bruger vores produkter rigtigt, hvis man vil opnå et godt resultat. Vi har gjort vores bedste for at udvikle de bedste produkter, men vi kan desværre ikke lave behandlingen for dig. Vi har dog gjort vores bedste for at lave en anvendelsesguide, som hjælpe dig til den bedste behandling. Du kan finde den lige her.

Hård voks påføres i et tykkere lag end blød voks og fjernes uden strips. I modsætning til blød voks klæber hård voks ikke til huden i samme grad, hvilket gør at huden bliver mindre irriteret. Hård voks fjerner let fint og groft hår. Hård voks er fantastisk til ansigt og voksning af hele kroppen. Vil du blive klogere på dette, så kan du læse vores seneste blogindlæg, som lige netop omhandler dette. Find det her

Vi har udviklet en allergivenlig voks ved at fjerne den meget allergifremkaldede ingrediens ved navn rosin eller kolofonium fra den almindelig farverige voks og erstattet den med et oliebaseret alternativ, som samtidig efterlader huden blød og dejlig. Derudover har vi også fjernet unødvendige ingredienser såsom parfume og farvestoffer, som blot kan komme til at irritere din hud.

Gryden som er i vores heater er udviklet i materialet teflon. Teflon er et non-stick materiale, som sikrer at dine voksperler ikke sætter sig fast i din voksvarmer, ligemeget om voksen er flydende eller stivnet.

Vi anbefaler, at du bruger en skånsom børste eller svamp med vand og sæbe til at rengøre din perlevarmer. Hvis dette ikke er nok, så kan du bruge en lille smule husholdningssprit til at fjerne resten.


Det skal dog siges, at voksen sagtens kan blive i perlevarmeren og genopvarmes i forbindelse med næste behandling.

Ja. Uanset om du køber dine voksposer separat eller som del af et startsæt, så vil du altid modtage en lille, mellem og stor påføringspind med for hver vokspose, som du køber.

Vores erfaring med en vokspose af 100g er, at den holder til flere behandlinger af mindre områder som intim, under armene, næsen, mm.

Til store områder som benene, afhænger det af mængden af voks du bruger, men du kan opleve at skulle bruge 1-3  poser og i starten vil du især opleve, at man bruger ekstra voks. Jo mere erfaren du bliver med brugen af produktet, jo mindre voks vil gå til spild.

For at voksen kan få ordentligt fat i hårene, anbefaler vi, at du venter med at vokse dig selv indtil dine hår er mindst 3 mm lange.

Vores heater er udviklet med et funktionelt display, som løbende viser dig voksen temperatur, samtidig med at du kan indstille den ønskede temperatur. Vi anbefaler, at voksen ved påføring er mellem 60-75°.

Forskellen på 60° og 75° ligger i brugervenligheden i voks. Dette afhænger meget af individuelle præferencer og vi anbefaler dig derfor, at du prøver af med hvilken temperatur du er mest glad for. Vi har haft mange kunder, som foretrækker påføring ved 60° og andre som foretrækker ved 75°.

Det er dog vigtigt, at du ikke bruger en for lav varme, da dette kan have indflydelse på voksen virkning. Jo lavere varme du påfører voksen på, jo større risiko er der for, at voksen ikke kan sætte sig ordentligt i hårene. Dermed ikke sagt, at der ved høj varme over 75° får bedre fat. Dette har ikke den samme virkning og du øger blot risikoen for forbrændinger.

For at få den bedst mulige oplevelse med vores produkter, anbefaler vi, at du læser vores guide, som du kan finde lige her