This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

SUMMER SALE | SPAR 20-70% PÅ ALT

Hvor længe holder en voksbehandling?

SVAR: HÅRFRI I OP TIL 30 dage

Guide: Hvor længe holder en voksbehandling?

Lad os starte med det korte svar: selvom det afhænger af mange faktorer, så siger man at for nogens vedkommende, så kan en voksbehandling holde i helt op til 6 uger. 

Det betyder dog ikke at du er hårfri i så lang tid. Normalt vil dit uønskede hår begynde at gro ud igen efter 3 til 4 uger. 

Afhænger det af hvilken type voks du bruger?

Ikke nødvendigvis. Både hård voks og blød voks vil have den samme virkning, da begge typer voks rykker hårene op helt nede ved hårroden.

Man siger dog at hård voks kan være mere effektiv, da den er noget dygtigere til at fjerne de helt små og fine hår. Hård voks siges at kunne få fat i hår, som er helt nede på 3 mm i længden, hvilket er grunden til at du vil opleve en imponerende glat og blød hud efter en behandling med hård voks.. 

At hård voks kan få fat i så små hår, betyder at hvis du ikke har ladet dit hår gro så længe som nødvendigt, eller hvis din hårvækst ikke er ens, vil hård voks med ret høj sandsynlighed fjerne både de korte og de lange hår.

Modsat vil en blød voks, som kræver strips til at fjerne voksen og hårene med, have noget sværere ved at få fat i de mindre hår, hvilket betyder at ved brug af blød voks, så vil du i mindre grad se de små hår blive fjernet.

Ligeledes vil der også være stor forskel på kvaliteten af de forskellige hård- og blød voks varianter, hvilket er noget vi mener man skal være meget opmærksom på når man vælger voks til hårfjerning. 

Vores hårfjerningsvoks er en hård voks, som gør at du ikke behøver at bruge strips til at fjerne voksen samtidig med at den har nemmere ved at få fat i de små hår. Derudover er vores voks langt mere fleksibel end en normal hård voks, hvilket gør at den er nemmere at arbejde med. Derudover vil du bruge mindre voks til større områder, da du kan trække mere i voksen og samtidig er det nemt at smøre på mindre område såsom armhulen. 

Ligeledes er vores hårfjerningsvoks udviklet uden farvestoffer, parfume og de mere allergifremkaldende ingredienser man normalt ser i hård voks, hvilket gør at du mindsker risikoen markant for irriteret hud og røde knopper efter din behandling, hvilket efter vores mening er mindst lige så vigtigt for et tilfredsstillende resultat.

Start din Waxday-rejse i dag lige her   

Hvad med “Gør det selv” vs professionel behandling?

Det er selvfølgelig selvsagt, at en faglært indenfor hårfjerning vil være dygtigere til at sikre et langtidsholdbart resultat på kort sigt.

I begyndelsen kan der for eksempel være en forhøjet risiko for at hårene knækker i hudoverfladen i stedet for at du rykker hårene op ved hårroden, som er det der skaber et langtidsholdbart resultat. 

Hos WAXDAY har vi dog udviklet et produkt af høj kvalitet som vi mener man med hjælp fra vores guide gør at man hurtigt kan blive dygtig til at bruge selv.

At gøre det selv har ligeledes mange fordele, som for eksempel:

  1. Billigere at gøre det selv
  2. Du slipper for planlægning og tidsbestilling - gør det når du vil 
  3. Mulighed for at gøre det med en veninde
  4. Beans af højeste kvalitet - essentielt for sensitiv hud

Derfor mener vi helt sikkert ikke at man skal se det som en ulempe at gøre det selv, da der er mange fordele ved at starte med effektiv og skånsom hårfjerning derhjemme selv.

Hvad med de områder man vokser? Har det en betydning 

Noget at det smarte ved hård voks til effektiv hårfjerning, er at det kan bruges på hele kroppen. Det kræver ikke forskellige typer voks, for du kan bruge de samme voksperler på hele kroppen. Af den grund har du faktisk kun brug for et produkt til hårfjerning, hvis du ejer et WAXDAY startsæt

Vores Beans er faktisk helt essentielle til hårfjerning på hele kroppen, da vores oliebaseret Beans både er utroligt gode på sensitive områder, såsom intim, men de er også gode på større områder, da voksen er meget fleksibel at arbejde med, hvilket også gør den nemmere at sprede på større områder.

Det er dog vigtigt at du husker at bruge små påføringspinde på de mindre områder, hvor man skal være forsigtig, såsom ansigt og intim, og store påføringspinde på større områder, såsom ben, mave og ryg. 

I forhold til hvor hurtigt det gror ud igen, så har det selvfølgelig stor betydning hvor på kroppen du fjerner dit hår med hård voks fra WAXDAY. Det er meget naturligt at dit hår gror med forskellige hastigheder afhængigt af hvor på kroppen du udfører en behandling. Du vil for eksempel opleve at dit hår på benene gror med en helt anden hastighed sammenlignet med din kropsbehåring på benene. 

Hvordan kan vi sammenligne dette med andre former for hårfjerning?

Som du nok ved, så findes der mange forskellige måder, hvorpå man kan fjerne uønsket hårvækst. Der findes både måder hvorpå kan kortvarigt kan fjerne sit uønsket hårvækst og måder hvorpå man langvarigt kan fjerne uønsket hår, herunder hård voks fra WAXDAY

I dette afsnit vil i sammenligne hård voks med andre former for hårfjerning.

Traditionel Barbering

De fleste af os kender til traditionel barbering, og samtidig følelsen af at se sine hår vokse ud igen efter få timer eller dage. Især hvis du har en hurtigt voksende hårvækst, så kan den traditionelle barbering hurtigt blive irriterende.

I disse situationer, kan det være en god ide at søge mod et alternativ til den traditionelle barbering, nemlig hårfjerning med voks. 

Mange associerer voks til hårfjerning med noget der er smertefuldt og skadeligt for huden. Dette er bestemt ikke altid tilfældet, for hos Waxday har vi udviklet en hårfjerningsvoks, som ikke nok med at give et holdbart resultat, så efterlader den også din hud både rar og blød i et helt op til 4 uger efter din behandling.

Fordele ved barbering: 

  • Du er sikker på at blive hårfri 
  • Du kan fjerne hårene når du har lyst 

Ulemper ved barbering: 

  • Risiko for indgroet hår
  • Hårene vokser hurtigt ud igen
  • Risiko for irriteret hud - hvis du ofte barberer dig
  • Hårene begynder hurtigt at stikke