This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

FØDSELSDAG | SPAR 20-70% PÅ ALT

test22

STEP 1: Fyld din heater med en passende mængde Waxday™ Beans. Vi plejer at sige, at en pose med 100 gram Waxday Beans svarer til en behandling af et ben.
STEP 2: Indstil din perlevarmer til den højeste mulige temperatur og lad derefter dine Waxday™ Beans smelte til en flydende masse.
STEP 3: Når dine Waxday™ Beans er helt smeltet, skruer du din perlevarmer ned til 75°c (167°f), og venter derefter til at din voks-masse er kølet ned til den respektive temperatur på 75°c (167°f). For at teste om temperaturen er passende, kan du tage en lille påføringspind og smøre en lille mængde voks på din finger for at teste om voksen har en passende temperatur, som ikke er for varm til din hud eller for hård og kold.
STEP 4: Som et godt tip til at tage voksen ud af heateren, så anbefaler vi, at du stikker påføringspinden ned i gryden med voksen, hvorefter du stille og roligt løfter pinden op imens du drejer den rundt, så den voks, som normalt ville glide af pinden og ud på gryden, sørger du for bliver drejet rundt om pinden i stedet. På den måde får du mest muligt voks på pinden og samtidig undgår du at dryppe voks ud på ydersiden af heateren, som er besværlig at rengøre.
STEP 5: Med voks på pinden i den rette temperatur, kan du påføre den på det sted, hvor du ønsker at fjerne dit uønsket hår. Det er vigtigt, at du påfører voksen med hårenes groretning og sørger for at dreje pinden forsigtigt rundt, imens du presser pinden mod huden og påfører voksen. På den måde kan du lægge et jævnt lag, som er nemt at fjerne, og samtidig efterlader du ingen rester. På større områder, kan det være en god ide at påføre et lille tykt lag i den modsatte ende af den ende, du startede med at påføre, ved at påføre et lille lag på tværs. Det kan gøre det nemmere at få fat i voksen, når den skal fjernes.
STEP 6: Efter du har påført voksen, skal du vente indtil voksen er størknet. Her kan du, hvis du har flere områder der skal vokses, passende påføre vores Waxday™ Beans på andre områder, imens dit oprindelige område størkner.
STEP 7: Når voksen er størknet, så er den klar til at blive revet af. Det er vigtigt, at du sørger for at rive mod hårenes groretning og at det gør det i ét hurtigt ryk, for at opnå det bedste resultat.
STEP 8: Efter din behandling, kan du passende påføre vores Aloe Vera Gel for at blødgøre din hud. (Vores Aloe Vera Gel købes separat)